Fremtiden

bildeb10Tidligere servitør, kokk og stuepike. Tidligere kone, tidligere modell, tidligere stripper….
Tidligere mye rart,  jeg har hatt mange roller men har aldri blitt i en over lengre tid.
Jeg trodde jeg skulle trives som modell og jeg gjorde det, jeg var modell lengre en jeg har vært noe annet. Men etterhvert ble det også slitsomt.
For snart 3 mnd siden ble jeg mor, og jeg har aldri trivdes så godt i noen rolle før.
Leo gir meg mening og styrke, og sammen med Roy er livet mitt komplett.

I dag skal jeg på Nav og se om jeg får ta webdesign under attføring. Det gir meg muligheten til å være kreativ og selvstendig, og kanskje jeg etterhvert får stablet min ødelagte økonomi på bena, slik at jeg kan starte eget firma.
Jeg har hatt fri fra yrkeslivt i snart 2 år, og i løpet av den tiden har jeg funnet ut mye om meg selv. Jeg har lært meg selv å kjenne uten press og forventninger, og jeg har fått tid til å se livet fra en annen side.

Jeg vil ikke ut i arbeid hvor jeg må jobbe under noen andre igjen.
Jeg fikser ikke å ha noen som sjefer og puster meg ned i nakken, jeg fikser ikke å jobbe for noen som skal fortelle meg hva, hvordan og når jeg skal gjøre det og det.
Jeg trives best som selvstendig, og om jeg skal unngå å stadig treffe veggen, må jeg denne gang lytte til meg selv og ta hensyn til den lille stemmen inni meg.

Om jeg får begynne med webdesign, kan jeg jobbe i mitt eget tempo, samtidig som jeg må vise meg selv at jeg har selvdispilin til å drive med noe eget.
Jeg kan ta det rolig de dagene jeg er sliten, og jeg kan jobbe ekstra når energien bobler over. Jeg kan være hjemme med samboer og sønn, og jeg kan være omringet av trygge ting, lukter og lyder.

Har man først truffet veggen en gang, frykter man at det skal skje igjen.
I ettertid av sammenbruddet, var det angsten for at angsten skulle komme tilbake som var verst. Nå vet jeg at jeg er sterk, jeg vet hva jeg tåler og hva jeg ikke klarer.
Jeg er på et godt sted i livet mitt hvor jeg ikke vil forandre på noe.

Så nå er jeg spent, på om jeg får den utdannelsen jeg trenger for å kunne bygge videre på mitt eget liv, i mitt eget tempo.

Ønsk meg lykke til, da 🙂

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Fremtiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.