NAV, runde 1

Jeg stiller presis klokka ett.
Det gjør ikke saksbehandler, hun kommer ti minutter for sent. Rart, med tanke på at det er helt tomt i lokalene.
En diger dame, og jeg mener diger, kommer til slutt, og bruker nye ti minutter på å få start på datamaskinen sin. Det må nevnes at hun har passert 60 sikkert for 20 år siden, så fremgangen tok tid.
Selvfølgelig har hun ikke satt seg inn i papirene mine, så etter at jeg har brukt enda ti minutter på å legge frem planen min, foreslår hun datakortet for meg!!! Jeg måtte le, høyt! Ja, nei, de hadde sluttet å støtte NKI-kurs siden svært mange ikke gjenomførte planen sin. Det skal da for pokker ikke gå ut over meg at hjernedøde finnmarkinger ikke gjennomfører fremtidsplanene sine! At de heller vil fiske og kjøre scooter, er nå tydeligvis mitt problem!!
Og så måtte de ha en ny legeærklering. Jeg ble sur. For noen uker siden skrev jeg et langt brev til de, og forklarte situasjonen min nøye. Jeg fikk svar tilbake at for å gjennoppta attføringen min, måtte jeg: Registrere meg på nytt som arbeidsøker, sende meldekort og ta kontakt med de. Check, check og check! Hvorfor pokker stod ikke 4. punkt på lista da; skaffe legeærklering!! Det er jo det minste problemet, men nå er alt utsatt i en uke.

Så, da skal jeg til legen på onsdag, og så tilbake til Nav.
Ikke kan jeg be om ny saksbehandler heller, siden de bare har dette traktoregget med tenner på attføring!
Knurr! Jeg blir gal!!

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to NAV, runde 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.