Besteforeldre

frokostDet er en stund siden jeg har blogget, men det er ikke fordi det ikke har skjedd noe. Tvert i mot!

Forrige onsdag kom foreldrene til Roy og reiste igjen i går, og idag kommer mamma som skal være til søndag.
Leo er en smilende og glad gutt, som sjarmerer alle han treffer, og er allerede inne i gode soverutiner. Så gode at torsdags kveld tok Roy og jeg oss en frikveld med barnevakt og tok oss en fest!
Det var utrolig deilig å få kommet ut litt sammen og se folk igjen, og å være trygg på at junior hadde det trygt og godt hjemme med besteforeldrene. Vi var ikke hjemme før 4 på morran, og Leo våknet klokka 7! Haha, var en smule trøtt da ja!

Søndagen var det bygdamøte i Austertana, så besteforeldrene stilte igjen som barnevakt og tok seg av kveldstellet og fikk lagt ham i seng.
Bygdamøtet var … interessant! Og Leo oppførte seg eksemplarisk! Jeg trodde jeg skulle være litt på tuppa de første gangene vi skulle dra fra ham, men det har jo gått utrolig bra! Besteforeldrene har virkelig vært en avslappende ressurs, og jeg har kunnet slappe av med tv-serier i senga og bare slappet av. Svigermor svirrer jo rundt som rene arbeidsmauren, og vasker og rydder, vasker klær, bretter klær og styrer og steller slik at det ikke har vært noe å tenke på engang. Det har vært godt å slappe litt av 🙂

Straks drar jeg med nabo-Per for å hente mamma på Kirkenes Flyplass. Blir godt å se henne igjen!
Og så skal hun kjøpe vinterdyner til Roy og meg, og det trenger vi! Snøen har lagt seg og det er et par-fire minusgrader på morran. Heldigvis spanderte svigersen på oss enda en varmeovn som snart skal få bo på barnerommet som vi skal innvie når mamma drar. Vi har endelig fått baby-call, og siden Leo har så gode soverutiner om natten, tror vi at det skal gå greit å flytte ham inn på eget rom nå 🙂 Tiden flyr!

Men nå må jeg vekke Roy og få i ham litt kaffe før vi drar. Han skal være hjemme med Leo i dag, siden det kan bli litt lenge for ham å være i bilen. Han sover jo så lenge han sitter i bilen, og en formiddagslur på kanskje fem timer kan bli litt mye 🙂

Ha en fin dag, alle sammn, og husk å nyte livet akkurat nå!

Blogs & kisses

This entry was posted in Leo. Bookmark the permalink.

3 Responses to Besteforeldre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.