Tyttebærtur avlyst

Jeg hadde planer om å la Roy sove lenge i dag og ta ungene med ut i skauen og finne tyttebær, men da vi stod opp hadde det begynt å regne, og det ekke noe koselig å plukke noe som helst i skauen når alt er bløtt.

Så jeg satte jentungen til å lage juice til oss og så tok vi en innemorgen i stedet. Rommet deres er snudd på hodet og det ser ikke ut, men de er glade og jeg koser meg med varm te med melk i og lager lister over alt jeg liker ved høsten…

sundaySånn ser kjøkkenbordet mitt ut akkurat nå. Ungene har begynt å like te med melk. Det syntes jeg er litt koselig. Te er koselig om høsten, og ullsokker er koselig. Jeg skal lage en bra liste, en inspirerende og koselig liste. Jeg kommer tilbake til dere.

Ha en fin søndag, vi skal feire svigersen sin 29-års dag 🙂 Hipp hipp for deg, svigers <3

 

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Tyttebærtur avlyst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.