Oppussing, kjøkken

Hei bloggen, lenge siden sist.
Det er flere grunner til at jeg ikke har brukt deg på lenge. En av grunnene er at det ikke var moro lengre, en annen grunn er at jeg bor på en veldig liten plass og plutselig fikk behov for privatliv. Derfor har jeg gått flere runder med meg selv for å bestemme meg for bloggens fremtid. Jeg har savnet å blogge, men jeg har ikke det samme eksponeringsbehovet som før og jeg har fått et større behov for å verne om privatlivet.

Men nå er jeg midt i en oppussingsfase, og slike prosjekter syntes jeg selv at det er artig å følge med på, så nå vil jeg atter åpne litt av dørene i Sveiserboligen for å vise dere litt av hva som skjer.

Kjøkkenet skal pusses opp!

kjokken_for

Dette er ikke de beste bildene, de er tatt med en Samsung Galaxy S4 i dårlig lys, men det gir et inntrykk av åssen det ser ut, sånn midt i opprydding og klargjøring før maling.

Jeg har, siden jeg var 13 år, aldri bodd på ett sted mer enn i 18 mnd. Siden jeg så dagens lys har jeg flyttet mer enn 60 ganger og aldri slått rot noen steder. Her, i Sveiserboligen, har jeg snart bodd i 5 år! 5 år, dere, det er REKORD! Jeg elsker denne gården!

Da vi kom hit, hadde vi med oss, hold dere fast, INGENTING! Jeg hadde et spedbarn på 3,5 mnd, 2 katter og en stor bag med klær til ungen og meg, og med neste fly kom Roy, bikkjen og 4 flytteesker med bilder og litt mer klær.

Her begynte jeg å rede. Vi fikk litt, kjøpte litt, byttet litt og kjøpte litt mer, og sakte men sikkert begynte rede å ta form, I løpet av 5 år ble det alldeles for mye ting, jeg knyttet meg til hvert et lite fat, enhver lille blomsterpotte og hvert eneste syltetøyglass, og til slutt var det nesten ikke plass til noe som helst. Så i 2 dager har jeg ryddet, kastet, sortert, gitt bort og solgt og endelig begynner det å bli luft mellom veggene igjen.

I dag ble kjøkkenet så og si strippet for alt, og flere liter maling ble kjøpt inn. I morgen skal jeg ta litt fri, men på søndag begynner jeg å vaske og gjøre kjøkkenet klart for nye farger og en freshere stil! Jeg er ingen fan av hvit, jeg liker farger, og farger skal det bli!

Nå skal det redes for 5 nye år, og først i prosjektet er altså kjøkkenet!

Så følg med, den som vil, i mitt lille oppussingsprosjekt.

This entry was posted in Kise Gård and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Oppussing, kjøkken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.