Lørdag, unger, shopping & hårfarge

Og det er vel en kort oppsummering av lørdagen 🙂

20130914175247478Lørdagen er min sovedag og i dag purket jeg til godt over ti 😀 Roy hadde tatt med seg ungene på skogstur, så jeg fikk til og med spist litt frokost før jeg trengte å bli bevisst på omverden 🙂 Etter å ha gjort det som skulle gjøres her hjemme tok vi med oss ungene på shopping og koste oss med is & kake, kjøpte bursdagspresang til bæssfar og litt andre småting vi trengte. Og jeg fant en fantastisk hårfarge jeg bare måtte kjøpe!

Så når ungen er lagt skal vi lage oss pizza og farge håret mitt 🙂 Greit når man kan bruke kjæresten som frisør <3 Etterpå flater vi ut på sofaen med film, øl og potetgull <3

 

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.