Shopping-turister til Ullared

Jeg må bare begynne med å skryte over verdens snilleste unger!
Selv om vi forberedte oss godt til den lange bilturen, hadde jeg likevel trodd at de ville protestere på ett eller annet tidspunkt. Men neida, ikke en lyd, ikke et knyst, ikke noe av noen av de! Og det er ganske imponerende av en gutt på 18 mnd og et spedbarn på bare 4 uker!

Og vi har virkelig kost oss!
Farmoren til Roy har et så koselig hus, og man føler seg så veldig velkommen. Familien fra alle kanter stikker innom og klemmer og hilser på, og Ronja og Leo fikk masse oppmerksomhet.

Og så kom torsdagen og Ullared 😀
Leo skulle være sammen med besteforeldrene, og Ronja skulle være med oss. Hun sover jo stort sett hele tiden uansett.

Jeg hadde forberedt meg godt til dette også, siden jeg ble litt overveldet av størrelsen på Ullared i fjor.
Jeg kom med lister denne gangen og et veldig romslig budsjett. Snille mannen min <3
Så vi begynte med fritidsavdelingen og fikk både yogamatte og bikkjeseng, og vindusviskere og ny stereo til bilen.
Så gikk vi over til herreavdelingen og fortsatte over til barneavdelingen hvor vi handlet masse klær til Leo.

Men så trengte jeg en pause.
Jeg ble vimsete og forvirret, fikk melkespreng og vondt i hodet, så Roy styrte oss mot kassen for første check-out. Det ble jo en bra start 😀

Etter litt mat, både på oss og Ronja, var vi klare for enda en runde. Nå fikk jeg sett etter litt klær til meg selv, men fant ikke allverdens siden kroppen min er midt mellom “nettopp-har-født-og-på-vei-ned-igjen”-fasen, men noe fant jeg jo 🙂 Og så fant vi masse søte klær til Ronja. Hun som ikke skulle ha noe rosa, har fått en del! 😀

Avdelingen for hjem og interiør er helt enorm, og jeg fikk alt jeg hadde på lappen! Og litt til så klart! Etterhvert krevde Ronja en runde til med mat, så vi fant kafèen i 3. etasje og gikk gjennom lappene våres. Rygg og bein var utslitte, så vi konkluderte med at vi kunne bevege oss mot kassene igjen. Etter å ha betalt fant Roy ut at jeg ikke var i nærheten av å ha brukt opp budsjettet mitt, så han foreslo at jeg kunne ta en runde til! Mens han gikk og fant bilen og pakket varene, ruslet jeg sliten inn igjen med Ronja, og med en siste krampetrekning klarte jeg bare å bruke 300 kroner!! Da er man sliten da!!

Vel hjemme igjen i bestemorhuset, kunne vi konkludere med at vi hadde hatt en veldig vellykket tur til Ullared 🙂

Slitne shopping-turister 😀 Lene gleder seg til neste gang!

This entry was posted in Reftele, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Shopping-turister til Ullared

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.