God morgen!

Nei egentlig ikke. Egentlig er det alt for tidlig, og kun de som ikke har lagt seg enda er våken på denne tiden.
Men jeg la meg tidlig. Og fikk ikke sove mer 🙂 Og det er deilig!

Ronja er 5 uker i morgen.
Og jeg har ikke sovet en hel natt siden slutten av september 2010.
Jeg klager ikke. Vi kvinner er bygget for dette, og jeg syntes jeg klarer meg fint. Men jeg kjenner jo at lunta ikke er så lang lengre… For å si det slik…

Så Roy har foreslått i et par uker nå at jeg kan pumpe meg, så kan han ta Ronja en natt slik at jeg får sove. Men Ronja vil ikke ha flaske hun… Selv ikke når jeg legger henne tett inntil meg slik at hun har varmen og lukten min! Så vi må nok øve litt til før jeg får en hel natt.

Men i går la jeg meg altså tidlig, like etter en amming og lot henne være med Roy.
Etter tre timer kom Roy og la henne i senga ved siden av meg, og da var jeg så langt inni drømmeland som jeg ikke har vært på lenge! Mens Ronja spise gikk han ut med bikkja, og da de kom inn igjen var han og hentet jentungen og gikk ned igjen. Jeg purka videre og snorket sikkert høyt.

Jeg fikk så vidt med meg at de kom og la seg, og da hun begynte å knirke et par timer senere, følte jeg meg så opplagt og våken at jeg ikke fikk sove igjen etter ammingen 😀

Så da sitter jeg her, litt “bak-trøtt” om noe heter det, i genseren til Roy som lukter trygt og godt og nyter en kopp te. Jeg legger meg nok om en stund, men akkurat nå skal jeg bare sitter her på det koselige kjøkkenet mitt og bare nyte å være til 🙂

Ha en fin dag alle sammen!

This entry was posted in Reftele. Bookmark the permalink.

2 Responses to God morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.