Reftele, Sverige, Ullared

Da er vår lille sovedukke blitt 25 dager, og vi prøver oss på en langtur.
Sammen med svigersene setter vi kurs for Reftele i Sverige for å besøke slekten 🙂
Det er egentlig ikke sovedukken jeg er spent på, for hun sover så lenge hun er mett, har tørr bleie og bilen beveger seg.
Vi er mest spent på storebror. Rastløse og aktive lillegutt på 18 mnd!

Vi har prøvd å forberede oss godt; Vi har kjøpt to nye dvd’er til han, skåret opp masse frukt og grønnsaker og bunkret opp med masse deilig drikke. Turen til Reftele tar i utgangspunktet ca 6-7 timer, men vi må jo stoppe ca hver 3. time for å amme sovedukken, og kanskje oftere om storebror trenger ny bleie eller å strekke på beina!

Det skal bli godt å komme frem. Bo i det koselige bestemorhuset til farmoren til Roy og hilse på slekten igjen. Og ikke minst gleder jeg meg til å dra til Ullared!! Storebror skal være med besteforeldrene, så da er det bare oss og sovedukken 🙂 Og det er en grunn til at jeg kaller henne for sovedukken da 😀 Hun er jo bare en drøm og krever ikke så mye! Oh, glede seg!

This entry was posted in Reftele, Ronja. Bookmark the permalink.

2 Responses to Reftele, Sverige, Ullared

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.