Litt frustrert :/

Picture0011Etter bare 9 dager sov Leo gjennom hele natten og gav oss hele 6 timer med sammenhengende søvn 😀
Dagen etter fikk jeg mastitt/melkefeber, noe som gjør at jeg må pumpe puppene tomme for melk annenhver time gjennom hele døgnet!! Det begynte meg såre brystvorter, gikk over i blødende sår og endte i mastitt…
Etter 4 dager er jeg mye bedre, hodepinen er borte sammen med feberen, men jeg har fortsatt 6 dager igjen før jeg kan pumpe meg etter Leo’s døgnrytme..

Nå er sårene så og si helet, så i går kunne jeg legge Leo til brystet igjen. Etter litt vimsing med hodet fikk han fint tak og det var deilig og ligge slik med ham helt inntil meg og bare kose og nyte nærheten hans. Men han har fortsatt ikke helt rett sugeteknikk, og jeg er litt redd for at han skal suge de sår igjen, så det blir litt frustrerende.
Og når jeg er så trøtt i tillegg blir jeg sliten og enda mer frustrert!

Det skal ikke bare være lett… Men jeg er heldig som har Roy og mamma her, som begge stiller 100% opp, slik at jeg kan ta en time på puten når jeg trenger det. Og jeg har ikke trengt å gjøre noe husarbeid siden vi kom hjem fra klinikken, det har svigermor sørget for! Og når svigerforeldre dro i dag, tok mamma opp den biten.
Så jeg er jo heldig.

Bare litt frustrert her jeg sitter. Jeg har ikke kunnet gå eller sitte skikkelig pga stingene, så til tider føler jeg at det eneste jeg duger til, er å sitte støttet opp blandt puter og være melkeku… For når Leo skal ha mat, må jeg pumpes, så det er Roy som tar seg av mesteparten av matingen også…

Jeg trenger nok bare litt orntli søvn! Så tar jeg meg inn igjen og får mer overskudd og bedre humør.
For nå er jeg nesten helt bra nedentil igjen, jeg kan bevege meg fritt og kan snart begynne å ta del i stellingen til Leo.
Bade ham om kveldene og skifte bleier, ligge på gulvet ved siden av krabbeteppet hans og begynne å ta ham med på trilletur:) Det gleder jeg meg veldig til!
Jeg er jo velsignet med verdens deiligste og snilleste unge, så jeg vil ikke sitte her og føle det slik!

Men nå skal jeg ha meg et glass vin. Kjøleskapet er fullt av brystmelk, så jeg har råd til å kaste en pumperunde.
Og så skal jeg spise mammas deilige hjemmelagde lasagne, før jeg skal ha meg en lur før neste pumperunde!
Og så blir det nok bedre etterhvert:) Det blir det alltid:)

This entry was posted in Leo and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Litt frustrert :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.