Reker og krabber

Lyden av gresshopper, småskravling og netflix i naborommet. Det har blitt kveld, og alle er fornøyde etter dagen. Ungene setter så mye mer pris på internett og egentid når de ikke har tilgang til det i løpet av dagen, og da får vi voksne litt ro til å ligge å steke i solen. Vi har alle sammenlignet skille, og så ler vi litt av mannfolka som har skjeggskille.

Vi gikk ut på Knattholmen for å fiske etter krabber i går. Det ble bare den ene som Ariane klarte å fange, men det er fascinerende å se hvor mye et snøre, et knust blåskjell og en klesklype kan underholde ungene i lengre tid. Ronja holder seg litt på avstand, krabber er skumle, Leo blir kompis med 2 gutter fra leirskolen.

Roy hadde med fiskestang og lærte ungene teknikken. Det gikk ikke lange tiden før de to minste dro opp den ene stangen etter den andre med tang. Det var nok for grunt, så vi prøver igjen en av dagene.

Det ble en kveldsdukkert før vi spiste pizza til kvelds. Det er helt sprøtt så varmt som det er, og for første gang i voksen alder, hoppet jeg bare uti, i stedet for å seigpine meg. Mest fordi det var så fjære, at jeg hadde måtte gå i nesten 10 minutter før det ble dypt nok til at jeg kunne legge meg på svøm! (savner emojis, noen som vet hvordan jeg får emoji i wordpress?)

I går spanderte Stian reker og hvitvin, mens ungene spiste nudler. Det er så deilig å være på ferie og føle at jeg kan si litt mer ja enn jeg gjør hjemme. Vi er på ferie og vi skal kose oss, og det gjør vi virkelig. Ungene er oppe sent, og vi voksne legger oss like etter.

I dag våknet jeg klokka fem, og fikk ikke sove igjen. Ut på terassen med tepper og dyne, høre en måke med latterkikk og småfugler øve seg på å synge. Frem med laptop og 3 episoder av Paradise Hotel Danmark. Litt sånn guilty pleasure når ingen ser meg.

I dag tar vi med oss ungene ned til byn. For et par år siden fant jeg en veldig koselig retro-diner, som lagde verdens beste milkshake. Dit vil jeg ta med ungene!

This entry was posted in Ariane, Ferie, Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.