Leo sin store Oslo-dag

Jeg er blitt en utrolig dårlig blogger!
Det hender ofte at jeg sitter å blar her inne og mimrer ved bildene som jeg har blogget siden jeg gikk gravid med prinsen, så jeg skal bli litt flinkere fremmover slik at jeg fortsatt har fine bilder å bla gjennom 🙂

Slik som lørdagen. Lørdagen var ganske spesiell for Leo og meg. Vi toget inn til Oslo for å hilse på mormor, for første gang 😀 Jeg var kjempespent på hvordan han ville oppføre seg, om han ville bli urolig på toget eller redd i storbyen. Han er jo tross alt en Nesning 😉
Jeg kjører på med et bildedryss 😀


Jeg hadde forberedt meg med kjeks og gulerøtter, noe han satt pris på 🙂


Og så hadde vi mini-pc med oss, med tegnefilm på 😀


Mormor møtte oss på Oslo S 🙂


Og så skulle vi kjøre buss, noe han heller aldri hadde gjort før 😀 En alvorlig gutt prøver å ta inn alle inntrykkene 🙂


Å-så-spennende. Så masse folk, så masse lyder, mange busser og flere trikker!


Begynner å bli varm i trøya 😉 Luresmilet er på plass 🙂


Og så sovnet han på bussen 🙂 Det ble mye inntrykk for en liten gutt 🙂


Men etter en time var han klar, og ble kjempeglad for bussen han fikk av mormors mann 😀


Litt mat må man ha. Jeg slengte meg på sofaen med wordfeud, og lot Leo skravle hull i hodet på mormor et par timer <3 Perfekt 😉


Og så var det tid for å dra igjen. Nå litt mer frempå 😉


På Oslo S møtte vi min fetter og datteren, Leo’s tremenning 🙂  Og de fant tonen sammen med en gang, og det var jo veldig artig 🙂 Jeg syntes det er litt stas at ungene får ha litt kontakt med masse slekt 😀


En sliten gutt på toget hjem <3
Han er den snilleste, kjekkeste og mest morsome gutt i verden, og oppførte seg helt perfekt hele dagen 😀 Dette skal gjentas!

 

 

 

 

This entry was posted in Leo, Oslo and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Leo sin store Oslo-dag

  1. Pingback: Godt nytt år!! |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.