Slutt på Zzzz

smoo1Hun vil ikke legge seg på kvelden! Hun har alt for mye energi og det høres ut som om hun ommøblerer rommet etter vi har slukket lyset og sagt natta. Broren er trøtt, men det hender han lar seg rive med og resultatet er en enda mer trøtt Leo på morgenkvisten.

Så nå prøver vi å kutte ut dagluren. Første dag i dag og foreløpig klarer hun seg fint 🙂 Snart kommer tantene, onklene og søskenbarna på besøk så får hun litt å styre med i dag, og så håper vi at hun slukner når hun skal i kveld 🙂

 

This entry was posted in Ronja. Bookmark the permalink.

One Response to Slutt på Zzzz

  1. Pingback: Sitte på fanget |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.