Sitte på fanget

fangetAv og til krangler de så busta fyker og tårene spruter, og av og til er de bestevenner og vet ikke hva godt de skal gjøre for hverandre 🙂
Roy var borte i går og jeg hadde en stille ettermiddag og kveld sammen med ungene. De er gjerne roligere når det bare er en voksen, heldigvis 😉 De skulle til å begynne å krangle om å sitte på samme plass i sofaen, før Leo plutselig bestemte seg for at hun kunne jo sitte på fanget hans 😀 De er så søte sammen <3

Prosjekt Soveslutt gikk i vasken. Det gikk fint her hjemme i helgen, men i barnehagen går hun å legger seg selv 😀 Første dagen gikk hun å la seg på sofaen i barnehagen, og neste dag maste hun slik på vogna si at de til slutt gav etter. Så hun romsterer fortsatt på rommet om kveldene, men hun er mye roligere etter utallige ordrer fra oss 🙂 Det er jo bare koselig å høre hun prate sammen med bamser og dukker, noe helt annet når hun romsterte som en løpsk bulldoser!

 

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.