Julestemning

385646_277441389046091_1497871675_nMens ungene er i barnehagen holder jeg på med de siste forberedelsene til jul. Jeg har fylt julestrømpene og laget kakemennkaniner, sunget julesanger og drukket julebrus 😀

Jeg har skikkelig julestemning! Det snør ute, vi har nisser overalt og selv om jeg ikke akkurat har vasket ned huset, så er det akkurat passe rent her også. Og jeg har så masse å glede meg til!

lille-lillejulaften har vi barnefri og invitert Mette og Odd Arne på pinnekjøtt. De er pinnekjøtt-jomfruer begge to, så jeg er spent på om de liker det 🙂

lillejulaften skal vi bare kose oss. Medisterkaker, julepølse, sylte, lammerull og lompe, julekaker og dessert, kanskje leke i snøen om det ikke er for kaldt, bare kose oss sammen. Når ungene er lagt skal vi pynte treet og henge opp strømpene. Jeg husker så godt magien fra da jeg var liten, da jeg våknet opp og Nissen hadde vært å pyntet treet som stod og blinket så fint i stua da jeg stod opp 🙂 Jeg elsker å føre tradisjon og magi videre til mine egne barn <3

Julekvelden skal vi tilbringe sammen med svigersene, og så blir vi over til første dag før vi reiser hjem og koser oss sammen med nye leker, kortspill og god restemat.

2. dag jul kommer min mor og mannen på kalkunmiddag 🙂 Har laget kalkun bare en gang for mange år siden, men jeg satser på at det går bra.

Torsdag og fredag er det vanlige dager og barna skal ha seg noen timer i barnehagen igjen. De er så glade i barnehagen og vennene sine, så vi er veldig glade for at de fikk tilbud om å komme 2 dager i romjulen 🙂

GOD JUL, ALLE 😀

 

This entry was posted in Julen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.