Se min kjole, og Spiderman!

Jeg har en tante i Trondheim som er utrolig flink til å sy, og min mor hadde ordnet det slik at hun skulle sy klær til mine søte små, noe som ikke alle har.

søskenRonja fikk søt og rosa forklekjole, og Leo fikk Spiderman-busserull. Storfornøyd begge to, og jeg gleder meg til å se Ronja med noe annet under enn ullundertøy 🙂 Jeg fikk lov å ta den av henne og henge den i skapet til rett anledning, mens Leo suser enda rundt i sin busserull, kjempestolt!

Om en times tid kommer svigersene og henter de, og klokka fem kommer Mette og mannen for å spise pinnekjøtt med oss 🙂 Det lukter så untrolig godt her nå, og jeg lagde multekrem bedre enn noen gang, av tante Trondheim sin oppskrift 🙂

Så det er vel på tide å hoppe i dusjen og stryke juleduk, så alt er klart 🙂 Gleder meg til barnefri og voksenkveld!

 

 

This entry was posted in Julen, Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.