Tette rør og julebrus

skjeiTrøtte barn er slitsomme barn. Vi har gitt henne et kvarter mindre lur på dagtid i barnehagen, og ser nå at hun faktisk sover en time mer om morningen. Luxus! Nå er de lagt, men snuppa kommer nok til å synge en halv times tid før hun faller til ro.

Mannen er på ishockey-kamp og jeg skal straks åpne en julebrus. Rørene i huset er tette, så jeg har akkurat hatt en vannkrise både på badet og kjøkkenet! Jeg sendte en melding til gårdseieren, så nå tar jeg kveld!

Vi fikk gjort oss ferdige med julehandelen i dag. All mat, alle presanger, strømpefyll og snack, alt er i hus 😀 Dette er 7. julen jeg feirer sammen med Roy, og vi har enda ikke stresset en eneste jul. Vi har vært blakke som rotter, feiret alene, feiret med fremmede, feiret med familie og feiret med barn, og hver eneste jul, uansett hva, så har vi kost oss 😀 Det viktigste er jo å være sammen <3

 

This entry was posted in Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.