Et glimt av det normale

ronja

Ene uka var vi syke av bekymringer, og så sorg, og neste uka var vi syke med magevirus hele gjengen! Det ble ikke gjort så mye her, for å si det slik. De som følger meg på facebook er kanskje ikke enig, men jeg liker rutiner og at alt flyter som normalt, og det har vært dårlig med både flyt og rutiner de siste ukene. I morgen skal vi i begravelse, men etter det håper jeg at vi kan puste ut litt og nyte den siste adventstiden.

Så huset er litt snudd på hodet, og kleshaugen når snart taket. Både den som skal vaskes, og den som venter på å bli brettet. Er det virkelig noe som er mer kjedelig enn å brette klær?! Tror ikke det!

Men nå er vi friske, ungene er i barnehage og jeg har ingen andre planer enn å få huset på rett kjøl igjen. Vaskemaskinen durer ved siden av tørketrommelen, og mens jeg venter skal jeg fyre opp krumkakejernet og kose meg med en kopp kaffi.

 

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.