Gode søvnvaner

Da vi kom til Hedmarken og Leo var 3,5 mnd, sovnet han i åttetiden om kvelden og sov til syvtiden dagen etter, bare avbrutt av litt pupp midt på natta. Deilig!

Men det endret han raskt! I halvannen måned nå har han lagt seg i ni-halv ti-tiden på kvelden, med 5 gode lurer på dagen. Så endret han det også, til to korte lurer og en lengre en midt på dagen. Hele denne uka har han vært veldig urolig på natten! Vi har lagt ham stuptrøtt i halv ni-tiden, hvorpå han har våknet hver halvannen time natta gjennom. Jeg har vært så sliten! Følt meg som en zombie om morran, selv om Roy har stått opp med ham og latt meg sove et par ekstra timer.

Jeg forstod ikke hva vi skulle gjøre for å få ham til å sove bedre, og det har ikke vært noen synlig grunn til at han skulle våkne så tidlig! Før Roy foreslo at vi kanskje la ham for sent! Det virket rart, men en overtrøtt unge sover urolig. Og pappaer har også ofte rett, så vi prøvde. I går la Roy ham halv åtte, og ungen sov! Og han sov godt! Våknet i tretiden for en melkeskvett, og sov til rundt seks 😀 Fantastisk!! Tenk, at ved å legge ham tidligere, fikk vi mer søvn alle sammen 🙂 Deilig, deilig, deilig!!! Godt å endelig føle seg litt som et menneske igjen…

This entry was posted in Leo and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Gode søvnvaner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.