Her kommer vinteren

Det er grisekaldt ute! Vi snakker minus 17-18 grader, og det er faktisk rim på innsiden av kjøkkenvinduene. Helt nederst i kanten. I går så vi Mjøsa dampe! Store, hvite skyer strakk seg mot himmelen. Jeg tar med meg en kaffikopp og setter meg på benken utenfor huset for å ta meg noen kjappe blås, og skutter meg mot vinden. Det er da det slår meg, hvor takknemmelig jeg er for at jeg har et varmt hus å gå inn i. At jeg sitter der å fryser er helt frivillig.

Da jeg var i Oslo tidligere i uka, kjøpte jeg juleboka til =Oslo. Jeg gav mannen 200 spenn for den, og han ønsket meg god jul og takket meg nesten hele veien opp til jernbanen. Han har ikke noe varmt hus å gå inn i. Han står ute å fryser i stive kuldegrader fordi han må! Vi har det så godt, Roy, Leo og jeg, og jeg er så takknemmelig hver dag for at vi har hverandre, og et varmt hus å kose oss i.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

2 Responses to Her kommer vinteren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.