Innflytting på Nes

flytt8Klokka er 5 på morran, og jeg har vært lys våken siden Leo krevde sin morgenpupp for en halv time siden. Han snorker videre i senga ved siden av faren, men hjernen min begynte å spinne så aktivt at jeg til slutt stod opp og lagde meg en kopp kaffi.

Vi holdt på i hele går med oppakkingen og er langt på vei allerede. Svigermor holdt på som en flittig arbeidsmaur, mens jeg satt egentlig mest forvirret midt i vårt nye kjøkken med Leo på armen. Omringet av pakker og pø… Leo er forresten verdens snilleste unge, og så utrolig grei å ha med seg ut på ting. Han pludrer fornøyd og er aktivt med i ting som skjer rundt seg, og gir bare fra seg en lyd om han blir trøtt og vil kose litt før en liten lur.

Jeg er aller mest fornøyd med kjøkkenet. Snille svigerforeldrene mine har sponset oss med møbler og gardiner, og alt passet perfekt inn! Nå gleder jeg meg til å stå opp på morran, lage meg en kopp kaffi og sette meg ned ved kjøkkenbordet og nyte morgentimene. Jeg gleder meg til lange trilleturer i et fantastisk turterreng, gleder meg til å kjøre hest med Mango joggende ved siden av, gleder meg til våren og se gården blomstre til og jeg gleder meg til at Leo kan løpe i gresset uten bleie og øve seg på å tisse i det fri 😀 Dette kommer til å bli helt perfekt!

Nå venter jeg på at resten av huset skal våkne, eller at jeg kanskje blir trøtt igjen… Så fortsetter vi i dag, Harrytur i morgen og så mest sansynlig innflytting på torsdag 😀 På lørdag kommer mamma og svigersene på kaffi og kake! Leo er jo 4 mnd da 😀

This entry was posted in Kise Gård. Bookmark the permalink.

3 Responses to Innflytting på Nes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.