Det er en stund siden jeg har nevnt det

n1632810622_120355_2337Jeg har verdens beste kjæreste!
Det er så han setter alle andre i et dårlig lys til tider, slik som han stiller opp for meg og tar seg av sin sønn!
Leo har en våkenperiode på kveldene hvor han bare sutrer og ikke er fornøyd med noe, og om kveldene er jeg så sliten og trøtt at jeg knapt vet opp eller ned på hverken på meg selv eller ungen!
-Gå å legg deg du, smiler han til meg, med en sutrende unge på armen eller over skulderen.
Jeg smiler takknemmelig og labber i seng, og sovner omtrent før jeg treffer puten!
Rundt klokka fem våkner Leo igjen. Roy tar ungen, skifter bleie og varmer morsmelk fra kjøleskapet, mens jeg trøtt finner frem pumpen og tømmer puppene før vi rusler tilbake i senga. Tre timer etterpå våkner Leo igjen, og Roy gjentar rutinen mens jeg får ligge i senga og sove litt til!
Så er jeg klar for en ny dag neste gang ungen våkner. Og da kan det hende at Roy tar seg en liten lur videre, selv om han som oftest står med bustesveis i stuedøra ikke lenge etter 🙂

Jeg syntes vi klarer oss bra, og det er en deilig følelse! Heldigvis er vi så heldige at vi er hjemme begge to, og at vi kan bytte på det slik som vi gjør. Vi spiser gode middager sammen hver dag, gjerne med Leo i nevnte vippestol mens vi spiser. Når han sover på dagtid, får jeg tid til å strikke litt og Roy får jobbet litt med pc’en.
Ellers er det Leo som bestemmer, Leo som tar resten av tiden vår, og det er jo slik det skal være. Om et par måneder sover han lengre med lengre våkenperioder, og hverdagen vil etterhvert gjevne seg ut.

Det er en utrolig spennende tid, med sine utfordringer og gleder 🙂

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Det er en stund siden jeg har nevnt det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.