Leo 1 uke

Koser seg på magen

Det har gått en uke siden jeg fødte Leo.
Vår perfekte lille gutt som har satt nye følelser i sving hos både mamma og pappa. Gode følelser, som gjør at mamma ofte gråter en skvett om det blir for overveldende.
Han sover og spiser godt.
I går var vi hos helsesøster, og nå er han 3330 g og 49,5 cm lang 🙂 Dvs at han har lagt på seg 70 g for dagen! Og det er mye!

Brystvortene mine sprakk så jeg fikk med meg en brystpumpe hjem som vi skal bruke til de har grodd. Jeg var så lettet, for siste ammingen var virkelig smertefull. Men da Roy skulle gi ham første flaske, begynte hjertet mitt å blø av lengsel og tårene trillet, igjen. Jeg savner å ha ham så tett og trygg inntil meg, og gleder meg til å begynne å brystamme igjen! Jeg bestilte brystskjold og lanolin fra Vadsø Apotek i dag, etter anbefaling fra helsesøster, som forresten var en veldig koselig dame, så når jeg begynner å amme igjen, får han ikke samme muligheten til å gnage på brystvortene mine! I mellomtiden pumper jeg meg gjevnt og trutt, så i kveld skal jeg nyte hele 2 glass med iskald Riesling til middag 🙂

Ellers er alt bare fryd og glede. Foreldrene til Roy er her med oss og hjelper til med absolutt alt. Svigermor pusset til og med alle vinduene våres i dag:) Og på fredag kommer mammaen min, noe jeg gleder meg veldig til! Skal bli så godt å vise henne Leo på orntli, ikke bare bilder….
Vi spiser middag sammen hver kveld, og er mye ute nå når sola varmer så godt. Leo har til og med vært på trilletur med bæssmor, bessfar og Mango 🙂 Ja, det var også litt rart, å ikke ha Leo innen synsvidde! Etter ti minutter begynte jeg rastløs å traske frem og tilbake til vinduet i håp om at de skulle komme tilbake snart!
Det er mange nye følelser å kjenne på, men det går vel seg til etterhvert 🙂 Det er jo godt alt sammen 🙂

This entry was posted in Leo and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Leo 1 uke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.