Mandagstema: Ferie

Denne gang fikk jeg lyst å blogge to bilder. Ett sommer, og ett vinterbilde.
Vi begynner med Vinterferien:
DSC_0089 copy
Bildet er tatt på Kyrkjetangen i Bergen i 2005, hvor roy og jeg enda bare var venner:) Jeg hadde arrangert vintergrilling for venner og kjente i minus 4 grader, og rundt 30 stykker samlet seg rundt bålet med pinner, pølser og noe godt i termosen. Sissel ligger underst, og skulle bare lage en snøengel før hun ble overfalt! Hehe, vi hadde en sinnsykt bra kveld alle sammen!

Og så, sommeren etterpå. Roy og jeg hadde lenge kjent at vennskapet ikke var nok for noen av oss. Vi hadde så masse deilige følelser som bruste opp til overflaten, og impulsive som vi er, bestemte vi oss for å ta en uplanlagt tur ut av Norge. Hvor vi skulle, var ikke så nøye, vi ville bare ut å reise litt, se, smake og oppdage nye steder. Vi la verden for våres føtter, pakket og dro og fikk den beste ferien rundt om i Europa!
Det begynte med dette:
kart_laptop

Har du også lyst å blogge et Mandags-tema? Besøk Temabloggen her–>

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Mandagstema: Ferie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.