Mor for første gang

Det er ikke så lenge igjen til jeg skal bli mor for første gang, og det er tusen tanker som suser inni hodet mitt. Plutselig slår fødselangsten ned i meg, og pulsen går i taket. Hjertet slår og henda blir klamme, og jeg må lukke øya for å visualisere bekkenet og  ta en mantra inni meg at jeg er skapt for dette!
Og så lurer jeg jo selvfølgelig på alle disse nye følelsene som skal dukke opp, og på hvilke mor jeg vil bli og hva som skjer første gang ungen blir syk f.eks?!?

Alt er jo nytt, alt skal bli anderledes!
Jeg vet jo hva jeg vil og hva jeg ønsker, hva jeg ser for meg og drømmene mine, men det blir jo ikke alltid slik.
Men til slutt tror jeg det skal gå bra, jeg har tro på Roy og meg 😀

This entry was posted in Blog, Gravid and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Mor for første gang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.