34 uker på vei

smilet

Og vi vokser enda!
Var hos (enda) en ny lege i går som konstanterte at Leo har det bra og er helt perfekt, men at jeg har pådratt meg (enda) en urinveisinfeksjon.
Jeg har lagt på meg 11,9 kg og har et symfysemål på 31 cm. Jepp, alt i rute, bare 6 uker igjen nå!
Vi tror han står opp ned inni der nå. Det kjennes slik ut, føler meg tung liksom nederst i magen… Sprøtt! Og slik går dagene. Mye tv-serie-titting, strikking og lesing. Og en tur en gang i blandt når været tillater det. Slik det har vært i det siste, er det mer sol på natta en på dagen. Bildet er knipset nøyaktig klokka 00.00 !

midnatt

This entry was posted in Blog, Finnmark, Gravid and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.