Siste time hos jordmor

Vi hadde vår siste jordmortime i går, før hun suser videre til neste by. De har visst bare en jordmor i hele Finnmark … Men vi er utrolig takknemmelig for de fire dobbeltimene vi fikk, og jeg er kanskje ikke så skvetten på fødselen og amming og slikt lengre.
Hun har vært flink! Rolig og trygg, tolmodig og snill 🙂

Blodtrykket er bra, og proteinet i urinen er borte. I stedet har jeg fått gammel-dame-fot! Høyre fot er lubben og fæl og vi kan trykke tommelmerker i leggen min som forblir der! Etter en god natts søvn er den bedre … Hadde vi hatt et supermarked her så hadde jeg gått å kjøpt meg flystrømper og kjerringrokk-te, men det har vi altså ikke.
Noe annet som finnes av vanndrivende som jeg kanskje har i skapet? Vanlig te?

Og så byttet jeg lege i går. Da jeg byttet fastlege her oppe, bestemte jeg meg for en voksen dame og tenkte det skulle bli fint i tiden fremmover. I stedet fikk jeg Dr Doogie, et par år yngre en meg og knapt tørr bak doktor-ørene sine. Fryktelig glad i pang-i-fingen, lite lydhør og veldig ivrig. Vi skal til den nye den 10. juni, så får vi håpe at det blir bedre kjemi der.

Og Leo har snudd seg igjen! Han liker visst å sitte, men det begynner å bli tid for å snu seg nå! Jeg har ikke så veldig lyst å oppleve 2 jordmødre presser og skubber på magen for å snu ham manuelt, noe som ikke engang garanterer at han vil forbli slik! Stae unge!
Men kan jo ikke forvente noe annet av avkommet mitt da ….. 😀

This entry was posted in Gravid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Siste time hos jordmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.