Mimre

Jeg drømmer meg helt bort når jeg sitter slik å sorterer bildene våres 🙂

Sommeren 2006 var den beste ferien i mitt liv!
Vi satt oss i mercedesen, inn på Danskebåten og ut i det fri. Flere uker i Nederland, en uke i Paris, videre mot Spania der bilen plutselig stoppet og lot oss traske alene i en øde landsby i Frankrike hvor ingen snakket engelsk!! Turen hvor vi bestemte oss for å reise fra p-pillen 🙂
Klikk på bildet for å se alle bildene hittil, det er enda et par igjen jeg ikke har lagt ut 🙂

Og i morgen er det tilbake til jordmor på Tanabru.
Jeg har spor etter protein i urinen og noe høyt blodtrykk, så de vil ha et øye med for å se at det ikke utvikler seg til svangerskapsforgiftning. Mamma hadde det samme da hun bar oss tre… Jeg føler meg pigg, ikke vondt i hodet og ingen ødem, så jeg tror det går bra 🙂

This entry was posted in Blog, Gravid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.