Min første post

<— 23 år og veldig glad.

Da jeg først begynte å blogge, var jeg kanskje 23 eller kanskje 24 år, og jeg postet for det meste nakenbilder av meg selv. Ikke noe grove greier, aldri porno, men nok til å få oppmerksomhet. Blogging var ikke så stort den gangen, og vi var en liten klikk med jenter som solte oss i glam og nakenhet. Vi hadde ingen skam, brøt ned janteloven overalt, vi hadde ingen ansvar for å merke innlegg med”reklame,annonsen,spons” og gjorde stort sett som vi ville. Botox og restylan var forbeholdt Hollywood, og lite kunnskap hadde jeg i å redigere bildene mine. Det var tider det, som jeg ofte savner. Jenter som heiet hverandre frem.

Men så ble jeg skilt, møtte min store kjærlighet og startet en ny reise hvor det ikke var plass til så mye nakenhet og glam på nett lengre. Naken var jeg, hele tiden, som man ofte er i et nytt forhold, men det var ikke så viktig lengre å skryte i bloggen om hvor jeg hadde flashet puppene mine. Bloggen www.lenes.org ble lagt ned, og nakenheten min ble privat.

Da kjærlighetstøvet hadde lagt seg litt, slo vi oss ned i ei lita bygd i Finnmark. Av alle steder, men det kommer jeg tilbake til. Og det tok ikke så lang tid før jeg ble gravid. Helt oppe i Finnmark. Avstanden ble stor, og behovet for å dele små snutter av hverdagen våres kom tilbake. Og da startet jeg denne bloggen, og skrev:

Jeg drømmer sjeldent.
Som oftest når jeg drømmer er det fordi jeg roter med lykkepillene *s*

Nå drømmer jeg hver natt, helt sprøe drømmer som ikke henger sammen eller er logisk på noen måte.
Og som oftest er jeg hjemme i Bergen i drømmene, det er litt godt.
Og de er såpass intens at jeg husker de langt utover dagen.

Jeg er ca 5 uker på vei, og merker ikke stort til graviditeten enda.
Jeg sover litt lengre om morningene, men det kan ha like mye med mørketiden å gjøre…
Ingen syke matlyster og ingen kvalme, heldigvis! Det var den jeg var mest redd for, jeg virkelig misliker å kaste opp og jeg hater å være kvalm!

Det er visst vanlig å vente 3 mnd med å fortelle noen at man er gravid, men jeg klarer ikke holde det inne! Jeg har lyst å juble det ut til hele verden! Jeg er gravid! Jeg bærer vårt kjærlighetsbarn, inne i meg!
Selv om jeg ikke føler meg så veldig gravid enda …
Puppene vokste plutselig veldig, og det var slik jeg begynte å forstå at jeg var gravid!
Og da var det sevlfølgelig veldig moro å se to streker på graviditetstesten!!

Men denne bloggen døde litt ut den også, fordi Facebook gjorde alt så mye enklere. Men gudbedremeg så kjedelig Facebook har blitt! Nå er jeg tilbake og jeg gleder meg til å dele litt igjen. Mye har endret seg siden den aller første posten!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

2 Responses to Min første post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.