Alenetid?

20130815152930634Trøtt i tryne sjangler jeg ned trappa med sandpapir på øya. Balansenerven har ikke fått med seg at vi skal stå opp, men det er helt greit, alt går på rutiner og kroppen finner veien på do selv. HEI MAMMA!! To ikke-trøtte barn jubler og har med seg både kosebamser og mobiltelefonen min og forlanger øyeblikkelig oppmerksomhet.
-Kanskje dere kan se på barnetv så kan mamma få tisse i fred?
Trassen kobler inn for fullt hos arveprinsen. Kan ikke huske sist jeg fikk tisse i fred.

Morgenrutiner. De er fine de. Mat, kaffi, vann og vitaminbjørner. Skifte bleie, kle på seg, pusse tann og børste hår. Suss og klem, vekke far i huset, klemme litt til. Finne iPod, sette på Barry White, frem med lune klær og rusle alene bort i fjøset. Stille.

Jeg har det godt jeg <3

 

This entry was posted in Blog, Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

One Response to Alenetid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.