God helg, alle !!

Fredag er kosekveld! Da unner jeg meg en øl og en stor bolle med popcorn, og jeg er gjerne oppe helt til ti på kvelden! I går holdt jeg til halv ti :p Det blir en vane, jeg er tross alt oppe rundt 6 hver dag. Lørdager er sovedag, så jeg sov helt til klokken åtte i dag! Wohoo!

Men altså, nå sover mannen, som har vært oppe med Ronja i natt. Hun hadde en vond drøm som tydeligvis satt litt i, for hver gang han prøvde å lirke fingeren ut av den lille knugende neven hennes, våknet hun og dro han nærmere inntil seg. Det er ikke plass til den lange pappaen i senga hennes, så han ble sittende trofast ved siden av til hun til slutt sovnet <3

320033_335320813258148_1024823993_n

Vi har tegnet litt og så lagde vi juice som vi lagde smoothie av. Fruktrester og søl utover hele kjøkkenet, men ungene er fornøyde. Nå ville de se litt på Timmy-tid, så jeg burde rydde kjøkkenet istedet for å sitte her.

God helg, alle 🙂

 

This entry was posted in Leo, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.