Hils på Dora

doraVi savner å ha hund. Av og til savner jeg Mango så sterkt at det kjennes ut som om hjertet skal briste, og flere har sagt at det kan hjelpe å skaffe seg en ny hund. Tidligere har jeg ikke skjønt at folk kan skaffe seg ny hund så fort, nå skjønner jeg mer…

Men jeg var liksom ferdig med valper. De krever sitt og de to første årene er de viltre og krevende. Mango var liksom akkurat ferdig programert, og det føltes litt håpløst å skulle begynne helt på nytt.

Så tok jeg kontakt med Kennel Fimbulvinter, som drives av min femmenning. De skal avvikle oppdrettet så jeg lurte på om de kanskje hadde noe for oss.
Dora er 3 år og godt premiert, men kan dessverre ikke være med når de skal flytte til Bergen. Så nå har vi henne på prøve. Kanskje en uke, kanskje tre, men vi håper at hun skal bli boende og en del av familien.

 

This entry was posted in Dyrene and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.