Svangerskapskontroll

Så var det tid for ny svangerskapskontroll, og alt er like bra som det har vært hele tiden.
Og nå har jeg begynt å legge på meg!
22+5 uker på vei, og jeg har lagt på meg 3,7 kg 😀 Er jo i rute vi! Og Roy fikk ultralydmikrofonen for å finne hjertelyden til Leo 🙂 og selv om jeg ikke begynte å gråte i dag, var lyden like vakker som første gang vi hørte hjerteslagene 😀

Og i dag oppdaget legen tattoveringen jeg har i korsryggen, og han kjente og klemte seg frem til de rette ryggvirvlene, og sa at det var visst akkurat nok plass å sette en epidural 😀  Jeg har alltid visst at plasseringen av tattoen kunne hindre meg i å få epidural, med den gang da var tanken på barn nesten uvirkelig 😀 Så jeg har gått og forberedt meg på å måtte føde uten 🙂
Selv om jeg tror jeg skal klare meg uten, er det greit å vite at jeg har alternativet 🙂

This entry was posted in Gravid and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Svangerskapskontroll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.