En dårlig blogger?

Dette er den bloggen jeg har skrevet i lengst.
Fra jeg var 5 uker på vei med første har jeg skrevet om små og store hendelser i livet mitt for at slekt og venner rundt om i Norge skulle få følge litt med på hva som skjedde.

Jeg har en tendens til å begynne å slette innhold når jeg føler at det blir rotetet og uoversiktelig rundt meg, men jeg vet at det er svært mange som har glede av denne bloggen, så det skal jeg ikke gjøre denne gangen.

Derfor lar jeg dette fortsette å være bloggen om min lille familie på Nes, og så har jeg opprettet en annen blog hvor jeg kommer til å blogge litt mer fritt. Jeg har fortsatt behov for å være Meg, og ikke bare mamma, så i den nye bloggen kommer jeg til å blogge mer om Meg 🙂

Dagene på Nes er ganske like. Vi står opp, spiser frokost, koser litt, Leo drar i barnehagen, Ronja tar en lur, jeg rydder og vasker litt før vi eventuelt handler litt/leker litt ute/besøker svigersene, henter Leo i barnehagen, lager og spiser middag, leker og koser litt, spiser kvelds, bader og koser litt før de små legger seg rundt syv. Så slapper vi av før vi legger oss og gjentar alt dagen etter 🙂

Så det er jo ikke allverdens å blogge om 🙂

Følg meg gjerne i den nye bloggen, men forvent ikke allverdens 🙂

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

3 Responses to En dårlig blogger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.