Alle opplevelsene

Det skjer stadig noe når man har 2 små barn i hus, og når de har lagt seg, legger jeg meg som et slips på sofaen og orker knapt å løfte en kopp te. Det meste av blog-energien min har gått bort i Lenes Kjøkken, og nå har jeg endelig somla meg til å få opp igjen Kvinnemagasinet også. Da er det ikke mye tid igjen til å blogge for meg selv, men jeg knipser stadig bilder 🙂

Så i stedet for å laste opp alle bildene på tryneboka, gir jeg heller et bildedryss fra den siste tiden.

Leo jeg jeg har vært med naboen og plukket tyttebær.

Det syntes Leo var helt supert! En annen ting han syntes var helt supert, var å være med faren og se på Monster Truck Show

Han snakker om det enda. Biler som hoppet, og at de brukte hjelm.. 😀

Snuppa har fått sin 5. tann, og er i dag 8 mnd. Hun suser rundt, klatrer, skravler høyt, ler masse og plager Leo så ofte hun får sjangs. Søskenkjærligheten blir satt på sin prøve når hun prøver å dra seg opp etter storebroren, eller om hun er så frekk at hun beveger seg i retning godstolen hans.

Svigerfar har akkurat hatt bursdag, og det ble feiret med full familie og stormende jubel.

Kusine Ida sammen med Ronja og Leo. Ronja godtar ikke at hun er bitteliten, så hun skal være med de største barna.

Fetter Heikki syntes det er tryggeste på bæssfar sin arm.

Ellers har Leo vært mye med på gårdsarbeidet, og det ser ikke ut som om han blir lei. Trøsking er noe av det kjekkeste man kan finne på her i verden, og nå får han være med helt alene, uten mamma!

Langt der ute er han, og mamma sitt hjerte svulmer 😀

Jeg har fått han med meg inn i grisehuset et par ganger nå. Grisene har vært skumle, og han har huket seg ned og ropt “kummel” bare vi har nærmet oss grisehuset. Men nå går det bedre. Nå suser han opp og ned i midtgangen og hilser på alle grisene, og roper lattermildt til meg at grisene har buser i nesa!

Noen som aldri har vært “kummel” er sauer, og nå har naboen tatt de inn fra sommerbeitet. Leo ekstatisk ville klappe, så vi slapp han inn og ventet spente.

“Kappe” sier Leo og går tillitsfull mot flokken med sauer, som merkelig nok ble stående. Det ble både klapp og snus på alle, og så hadde Leo nok å snakke om den dagen også.

Det er godt å være barn på Nes, og det er sannelig godt å være voksen her også.

Ha en fin dag alle 🙂

 

This entry was posted in Leo, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Alle opplevelsene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.