2 år har gått

I dag er det 2 år siden livet mitt ble totalt forandret.
For 2 år siden lå jeg utslitt og og lykkelig i en sykeseng på Kirkenes Sykehus og så på en fredelig liten menneskebylt som akkurat hadde kommet til verden. Han var noe av det mest fasinerende jeg noen gang hadde sett og det absolutt fineste jeg noen gang hadde laget 😀

Ingen har noen gang ført med seg så masse kjærlighet og fått meg til å gråte rørte og glade tårer så mange ganger som ham, ingen har gitt meg så gode susser som han og ingen har gjort meg så stolt som han!

Kjære Roy Leo, i dag er du 2 år.
I 2 år har du vært mamma og pappas skatt.
Vi har sett deg feste blikket for første gang, sett deg rulle rundt for første gang og vi har sett deg sette deg opp for første gang. Vi har sett deg få dine første tenner, og vi har sett deg slå ut en tann. Vi har sett deg skitten og glad og nybadet og fornøyd. Vi har sett deg gå fra en skrukkete liten bylt til en kjærlig storebror som vet å megle om det meste.

Nå løper du rundt og er blitt litt av en eventyrer, og nye ord dukker opp hver eneste dag.
Hver dag legger du de gode armene dine rundt halsene våres, susser lillesøsteren din og deler maten din med bikkja.

Du er helt unik, og vi elsker deg så høyt at det av og til kjennes ut som om hjertene våres skal sprekke.

Gratulerer med dagen, gutten vår 🙂

This entry was posted in Leo and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to 2 år har gått

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.