En veldig fin utedag

Jeg sov til halv ti i dag, jeg. Da Nonna våknet og ville ha pupp i fire-tiden i natt, hadde jeg sovet i 6 timer i strekk, og det er ikke ofte, så jeg var lys våken. Jeg stod opp og satt på kjøkkenet med mini-laptop og mini-iPod og koste meg i stillheten, før jeg la meg igjen og lot Roy stå opp med ungene. Det gjorde godt!

Når jeg fikk gnidd søvnen ut av øynene, tok jeg Nonna med meg ut i hagen for å plante bursdagspresanger; en diger lavendel, 4 tomatplanter og en jordbærbusk 😀 På ørene hadde jeg bursdagspresangen fra Roy; en iPod Nano <3

Senere tok vi Leo med oss ut. Han fikk hus i helgen, han, og tok med seg bestekompisen for å inspiserer det.

Fine, snille Mango finner seg i alt 🙂 Og Leo er strålende fornøyd 😀

Han har så smått begynt å få behov for å være litt for seg selv, ha litt privatliv, samtidig som han trenger å vite at vi er her 🙂
-Tengt, sier han, og lukker døren.  

Nonna er glad uansett, hun, bare hun får være med å se på ting <3

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

3 Responses to En veldig fin utedag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.