3 mnds kontroll med vaksine

Tøysejenta er velsignet av uvitenhet og koser seg med å se på alle de nye lekene. Jeg gruer meg alltid til vaksiner, og var kun med på denne første når Leo ble vaksinert. I dag husket jeg hvorfor, så det blir vel til at Roy drar med henne når hun skal ha resten. Heldigvis var Leo med i dag, og kunne trøste mamma når lillesøster hylte! Huff huff :/

Hun ble litt pjusk utpå ettermidagen, men fikk ingen feber heldigvis. Da var det godt med en slapp lur på sofaen. Nå sover hun. Det blir stille og rolig i heimen i kveld tenker jeg, med sjokoladekake til kvelds 🙂

This entry was posted in Ronja. Bookmark the permalink.

4 Responses to 3 mnds kontroll med vaksine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.