Jeg må innrømme noe…

Og helt uten blygsel: Jeg savner overhodet ikke røyken!

Det er helt merkelig, men egentlig ikke. For når man tenker etter, var det langt mellom de røykene som virkelig var gode! For det er minnet av den gode røyken som kan gi røykesuget, men jeg husker alle de dårlige! De som gjorde meg svimmel på morgenkvisten, eller den som gav meg neglebitt på vinteren, den som fikk alle klærene mine til å lukte surt, eller den som gav meg skikkelig dårlig ånde!

Det har vært mye besøk i påsken. Både her og borte. Og det har vært mye god mat som vanligvis har vært etterfulgt av en røyk. Og så er det noen som har dukket både vin og røyk, noe som heller ikke trigget noen lyst!

Jeg har erstattet alle røykene med deilig te. Te etter mat og te til sjokoladen. Slike ting. Men nå gjenstår den kalde pilsen i solen. Man kan ikke drikke kald pils og ta en kopp te til…. Men jeg tror det skal gå bra. Det føles slik 🙂

Jeg er imponert over meg selv! Og veldig stolt 😀 Et halvt år uten røyk 😀

*klapp på skulderen til meg selv*

This entry was posted in Røykeslutt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jeg må innrømme noe…

 1. synne says:

  flinka!

 2. Kari says:

  Absolutt har du grunn til å være stolt! Jeg er stolt av deg også. 🙂 Ser frem til å komme på besøk i et røykfritt hjem til sommeren. <3

 3. Lene says:

  Takk takk 🙂
  Men hjemmet mitt var veldig røykfritt sist du var her også 😉 Det har ikke vært røykt en sigarett innendørs siden Leo ble født 😀

 4. Øyvind says:

  Det står respekt av dette!

  Stå på videre det fortjener du 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.