11 uker

Og så er vi 11 uker på vei!
Barnet vil nå kunne sparke, krølle tærene og knytte nevene.
Tær og fingre får negler, ansiktet fortsetter å formes, og øynene begynner å få farge:)
Barnets testikler eller eggstokker har allerede formet seg og alle de viktige indre organene er nå ferdige og skal ikke utvike seg mer, bare vokse og modnes. Hjertet slår nå med 150 slag i minuttet 😀

Og jeg er så lei av å måtte tisse hele tiden!
I følge boka ligger livmoren enda i bekkenet og presser på urinblæren min! Og jeg som trodde slikt inntraff først i 7. mnd eller noe!
Se hva jeg vet! …
Om en uke eller to skal visst livmoren komme opp av bekkenet og det skal bli mulig å kjenne en liten kul:) Det gleder jeg meg til! Til å kjenne noe… Bortsett fra de små symptomene jeg har, føler jeg meg ikke så veldig gravid egentlig … Det ble litt inntens de første ukene vi visste om graviditeten, men så gikk det seg til liksom … Men jeg er kjempetakknemmelig jeg! For at jeg er så frisk som jeg faktisk er 😀

This entry was posted in Gravid and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to 11 uker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.