Sove egen seng

I utgangspunktet har jeg vært litt i mot at barn skal sove i senga til foreldrene, men det var veldig praktisk å ha henne i nærheten av puppene. Spesielt siden matvraket ville ha mat annenhver time! Og siden hun har vært litt tørr i huden ville jeg ikke begynne med faste baderutiner med en gang heller.

Men i går bestemte jeg meg for å starte gode leggerutiner for henne, så vi begynte med et deilig varmt bad i går kveld. Og hun elsker å bade! Hun blir så rolig og avslappet og ligger salig på teppet etterpå og bare nyter å bli smurt inn med litt olje. Og i går ble hun så salig at hun ikke ville ha mat engang! Sa jeg tulla henne inn i teppet sitt og lagde det godt og lunt i senga hennes.

Og hun sovnet! Vel og merke bare for en kort stund før hun kom på at hun hadde droppa kveldsmaten. Da tømte hun begge puppene, og det har hun ikke gjort før! Og i stedet for å bare sovne, lå jeg våken og ventet på at hun skulle bli ferdig, for så å løfte henne opp i senga si igjen. Og knirkfrøken sov, og sov og sov helt til klokka fire! Da var det påfyll med pupp og så opp i senga si, og hun sov til litt over syv! Fantastisk! Det var så godt å få kunne breie seg litt i senga igjen, kose inntil kjæresten uten at kulemagen eller ungen kom i veien! Oh, lykke!

Så lenge natta er god, er det meste godt 🙂

This entry was posted in Ronja. Bookmark the permalink.

One Response to Sove egen seng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.