2. legetime

Da har vi vært hos legen og alt var bra. Og nå fikk jeg spurt han hva han mente om maten jeg kunne og ikke kunne spise. Jeg kan spise akurat det jeg vil! Men som Åse-Marie svarte i en kommentar, så kan jeg desverre ikke drikke fersk melk så lenge jeg er gravid 🙁

Og så skulle han måle hb, med en slik pang i fingen, og de har jeg skikkelig skrekk for!
Jeg begynte å svette og fikk nesten panikk, så det endte med at Roy måtte gjøre det! Hehe, heldigvis hadde de ikke en slik “maskin” de panget med lengre, det var bare akkurat som en slags plastikksopp på fingen som Roy trykket på, og det uten det panget! Sist gang jeg fikk “pang-i-fingen” var i 2005, så de har jo fått utviklet seg litt siden det 🙂

Og så er det ny time hos jordmor den 15. januar.
-Ja, for du er jo ikke syk, sa legen, så det er mest henne du skal forholde deg til.
-Og om det er noe du lurer på, er det bare å ringe, sa han til slutt.
Og da var jeg fornøyd:)

This entry was posted in Gravid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2. legetime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.