3 uker

De passordbeskyttete innleggene handlet om røykeslutten min. Og fordi det var en sårbar prosesss og fordi jeg var gravid, orket jeg ikke mas fra bedrevitere. Men nå har jeg faktisk sluttet, det er 3 uker siden forrige røyk, og jeg kan si det høyt, og jeg kan si det til alle, og det føles godt!

Alle blir så glade når jeg forteller at jeg har sluttet å røyke!
Jordmor på Gjøvik som skulle foreta ultralyden, spurte nesten litt sånn spydig; ja, og du har sluttet å røyke?, og fikk en helt annen og veldig glad mine da jeg nikket og svarte; -ja det er klart, vi har sluttet begge to faktisk 🙂

Nå blir jeg overrasket om røykesuget plutselig slår ned, nesten litt sånn forvirret 🙂
Og jeg er blitt helt opphengt i lukter!
Luktesansen er jo blitt mye bedre! Og jeg får *ikke* lyst på røyk når jeg kjenner røykelukt, jeg blir faktisk helt ; ÆSJ! som det lukter. Og så øver vi på å få Leo til å si æsj når han ser noen røyke. -Æsj, sier vi, og Leo gliser og svarer æsj han også 🙂

Og alle pengene jeg sparer på å ikke røyke da! Ikke det at jeg sparer de i ordets rette forstand, jeg bruker de jo på andre ting, men det føles jo godt 😀 Yeij, for meg 🙂

This entry was posted in Røykeslutt. Bookmark the permalink.

6 Responses to 3 uker

 1. hege says:

  KJære Lene og Roy
  Jeg bøyer meg i støvet
  dere er kanon flinke. det står respekt av det dere har gjort,

  KLem fra Hege

 2. Linda says:

  Så flinke dere er!!!! Vet hvor vanskelig det er. Tenk på hvordan vi har gått rundt og luktet. Jeg har flere ganger tenkt på hvordan Tiril har måtte kose med meg med den lukten og fått dårlig mor følelsen. håper på at jeg klarer å holde meg vekke helt denne gangen. er 18 mnd siden sist 😀

 3. Linn says:

  hehe ang hvor fælt det lukter av folk som røyker og røyken i seg selv.. skjønner du hvotfor jeg har blitt helt nazi og knapt lar røykere ta i Edda eller:P? dere som *nesten* mobba mitt hysteri her.. hihi

 4. synne says:

  stå på søta og kjekken 😀

 5. Katrine A says:

  flinke dere er:)

 6. Licota says:

  Jeg sier bare… kyss en ikke-røyker og nyt forskjellen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.