Eget kontor

Endelig har Roy fått seg egen datamaskin! Det har han ikke hatt siden vi kom, så nå har han laget seg kontor/røykerom ut av et av de ledige rommene vi har i huset:) Når babyen kommer blir det jo ikke røyking inne lengre, men et rom i enden av huset er nå altså gjort om til kontor 🙂 Det blir tross alt fryktelig, grusomt kaldt her i nord! Og det er nok godt for ham å ha et eget rom også!

Jeg sitter for det meste å ser tv-serier mens jeg strikker. Jeg har ikke energi til så mye annet! Vi har begynt å stå opp tidlig for å få med oss litt dagslys! Eller, dagslys er vel overdrevent, men det er lyst i hvertfall! Og mellom 12-13 er alt lyset knallblått!

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.