Tja, litt lei, samtidig veldig glad!

Blå himmel, strålende sol og isende 16 blå! Det begynner å bli nok vinter nå! Jeg føler meg rett og slett lurt når jeg ser ut på den strålende solen, og så må jeg ha på meg alle klærene jeg eier for å gå ut å kaste pinne med Mango! BAH! En Bergenser er vant med 4 blå i noen dager, ikke i flere måneder! Jeg kommer til å spise meg feit! I stedet for å trille tur med Leo, lager jeg vafler, boller eller kaker, og i stedet for å gå på tur med bikkja, sitter jeg på benken med en sigg og drikker kaffi med masse sukker og melk! Det er ikke meningen å klage, eller jo, det er jo det! man har lov å klage litt innimellom, selv om man har verdens beste kjæreste, verdens deiligste unge og generelt ingen andre problemer annet enn at det er litt kaldt ute 🙂

Nå ser jeg frem til mandagen og den offisielle startdagen for praksisen min. Selv om jeg allerede har vært med i fjøset en stund nå, er det på mandag jeg skal begynne å jobbe mer selvstendig. Skal bli godt å få beveget seg litt mer! Kanskje tiden frem til våren går litt fortere da? (…)

I kveld kommer bæssforeldrene til Leo for å passe han i et par timer, mens vi skal være med bonden (sjefen) på Biri! Lene har planer om å drikke øl til hun begynner å fnise! Og det er jo absolutt noe å se frem til!

This entry was posted in Leo. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tja, litt lei, samtidig veldig glad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.