Så er vi fremme i Brummundal

flyleoVondt i magen, prøver å ikke fokusere på flyangsten. Får sjekket inn og susset Roy hadet, før jeg går gjennom sikkerhetskontrollen med Leo. Jeg går rett på en gammel bekjent som jeg ikke har sett på mange år og blir stående og måpe en stund før vi klemmer! Ikke nok med det, han har setet ved siden av Leo og meg, så jeg glemmet alt som heter flyansgt og blir sittende og skravle hele turen. Leo blid som en lerke, smiler til allesom går forbi og syntes alt er spennende. Alt går overraskende greit!

Vel fremme i Brummundal får jeg svigermors deilige kjøttkaker, før vi bader Leo og legger ham. Jeg sovner som en stein ved siden av ham en time etterpå! Han sover godt hele natten, og vi våkner blide begge to like før 7 🙂 Like etterpå kommer oldeforeldre for å hilse på for første gang, og Leo setter opp sitt beste smil til begge to 🙂

Nå venter vi bare på Roy som kommer med resten av dyra og tingene på søndag. Vi er jo ikke vane med å være fra hverandre, så det blir litt sånn halvt.. Noe mangler… Så det blir godt å samles igjen!

I dag skal vi på trilletur i Brummundal Sentrum:) Skal bli kjekt å se ting og steder og folk og alt, egentlig!

This entry was posted in Brummundal, Leo. Bookmark the permalink.

3 Responses to Så er vi fremme i Brummundal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.