God morgen

img_9532

Fra tid til annen slakter vi en gris til eget bruk på gården. I går fylte vi fryseren med masse gris. Det er ikke plass til så mye som et bringebær oppi der nå, og jeg sitter inne på Matprat for å finne nye måter å tilberede gris på. Kom gjerne med dine beste tips!

Lørdags morgen. Storebror og pappaen sover enda. Ronja var litt for sen i seng i går og likevel like tidlig oppe, så hun går litt for halv maskin og blir lei seg for alt. Hun ønsker seg så gjerne en innepus, så innimellom får hun lov å slippe stallkatten inn. Ja, så lenge vi har kontroll på Carmen. Carmen elsker å jukke på pus. Jeg har sagt at hun skal få ha innepus når hun steller for innepus. Da jeg fortalte at innepus måtte ha kattedo som h u n måtte tømme, hadde hun lyst på innepus som gikk ut på do.

I dag kommer mormoren. Ronja rugger hardt på den løse tanna så mormoren skal se at hun mangler enda en tann. Jeg har alltid vært litt forundret over at jeg har fått en slik feminin datter, men når mormoren overnatter ser jeg jo hvor hun har det fra. Mormoren og barnebarn på badet sammen, steller og diller og skal lukte godt. Arv og gener er morsomt. Han late som enda sover i andre etasje er mer lik meg. Gi han en Xbox og en god seng så har han det fint i helgen han.

Knærne er bedre i dag. Vært flink til å holde meg nesten i ro i 2 dager nå.
-MAMMA!
Poden er våken. På tide å våkne. Frokost, aktivisere, gjøre noe. Skulle klippet gresset.

Ha en fin dag!

 

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.