Oppussing av badet

Badet før:

badfør

Det hang et enkelt speil der dere kan se at det er litt lysere, men speil eller ikke, fargen og vasken gjør hele rommet stusselig. Det ble liksom aldri koselig uansett hva jeg gjorde, jeg klarte ikke komme forbi den fæle fargen…

Badet etter:

badetter

Seeee den vakre vasken da! Og skuffene under! Og veggfargen!!
I løpet av 3 dager forvandlet Harald, Roy og jeg baderommet til et fantastisk lite bad ! Jeg er så fornøyd!

Sammelignet:

bad

Det kan man kalle oppussing det!

Men nå streiker både nakke og knær, så jeg venter en uke med å begynne på soverommet oppe i andre etasje. De nye møblene er allerede kjøpt inn, nå må jeg bare bli enig med meg selv hvilke farge jeg vil ha…

(Ps: bildene er fortsatt tatt med et mobilkamera og fargene og kvaliteten er deretter. Når jeg engang blir ferdig med alle rom skal jeg få ordnet bedre bilder )

This entry was posted in Kise Gård and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.