Sniktitt

Jeg sukket henført da jeg så meg over skulderen på tredje vegg og så de grønne veggene bak meg. Jeg er så fornøyd 😀
30 timer fordelt på 3 dager, Roy og meg, og vips så var vi ferdig å male!

dag3

Nå er det detaljer som må på plass, og jeg skal komme med bedre bilder når alt er klart, jeg hadde bare lyst å dele fargen med dere 😀

Jeg trasket rundt i ørten butikker i dag på jakt etter tre-persienner i kirsebærtre. De på Jysk var mer kirsebærfarget enn kirsebærtre, og de var det eneste som hadde litt utvalg, så jeg håper på bedre hell på Ikea over helgen.

Vi har vært eksepsjonelt flinke til å samle ræl, pøh og annet rot oppå overskap, oppå kjøleskap og oppå microen, så nå ser jeg meg om etter noen pene kurver å ha oppå der i stedet, slik at det fortsatt kan være litt rot, men pent rot 😀

This entry was posted in Kise Gård and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Sniktitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.