Du må vente litt

Har du noen gang bedt et barn om å vente litt?
Da vet du at det kan sammenlignes med å prøve å stoppe et tog i fart!

Leo følger storbonden med blikket når han gjør klar traktoren, og ser på meg før han spør om han kan få bli med. -Da må du spørre selv, svarer jeg, og ser poden ta løpefart før jeg er ferdig å svare. Jeg hører Harald svare at han måtte gjøre noe klart først, så skulle han få bli med, men da måtte han vente ved huskestativet til alt var klart.

IMG_8812 copyOg han ventet han! I over 1 time ventet han, bare distrahert av en iskrem før han løp tilbake hvor han hadde blitt bedt om å vente! Snakker om å være dedikert! Når han endelig fikk bli med, hadde han visst blitt trøtt av all ventingen, så han hadde sovnet 😀 Haha, fine prinsen vår <3

 

This entry was posted in Kise Gård, Leo. Bookmark the permalink.

One Response to Du må vente litt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.